از لحاظ تاریخی، تمام قسمتهای گیاه برنج عنبربو معطر به طور کامل مورد استفاده قرار میگرفت، به طوری که بیش از 70 پوند ساقه در هر حصیر تاتامی بازیافت میشد، سبوس یک اسکراب صورت، و خمیر برنج در صحافی کتاب، و همچنین یک تکنیک رنگ مقاوم برای پارچهها استفاده میشد. به خصوص ابریشم برای کیمونو.
این بررسی گذرا را میتوان با نمونههایی از جنبههای متعدد دیگر زندگی ژاپنی، از فولکلور، جشنوارهها، و آیینهای خانوادگی گرفته تا هنرها و غذاهای خاص مبتنی بر برنج، تقویت کرد.
برنج به قدری در فرهنگ عجین شده است که در حالی که مردم در ایالات متحده به مردی در ماه اشاره می کنند یا چهره یک زن را می بینند، ژاپنی ها خرگوشی را می بینند که کیک های برنجی (موچی) را می کوبد، که یادآور یک داستان عامیانه است.
برنج با ظرایف فرهنگی و تاریخی متعددی تغذیه می شود که عمیقاً در بافت فرهنگ ژاپن بافته شده است. اما برنج در رژیم غذایی امروزی چیست؟ ژاپن دیگر کشوری نیست که 90 درصد از جمعیت آن به کشت برنج مشغول باشند. آیا برنج اهمیت فرهنگی خود را حفظ خواهد کرد؟
آمار مربوط به مصرف خانگی ژاپنی برنج تنها بخشی از این تصویر را ارائه می دهد. اگرچه بررسیهای آژانس مواد غذایی کاهش مصرف خانوارها را نشان میدهد.
اما برنج همچنان در بخشهای اصلی زندگی مدرن مانند فروشگاههای رفاه 24 ساعته و رستورانهای زنجیرهای برای خانوادهها محبوب است. علاوه بر این، در تقریباً 4000 فروشگاه 7-Eleven در ژاپن، ارقام فروش فست فود نشان می دهد که تنقلات برنج همچنان از میان وعده های نان پیشی می گیرد.
در دوره پس از جنگ، برنج با سیاست مرتبط بود زیرا مقدار نامتناسبی از قدرت به کشاورزان می رسید، به دلیل عدم تعادل جمعیت در میان مناطق نماینده.
کشاورزان برنج از قدرت رای خود برای نشان دادن نارضایتی نسبت به کاهش اخیر یارانه قیمت ها و تغییرات پیشنهادی در سیاست واردات برنج استفاده کرده اند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.