زیتون چیست؟
زیتون میوه های کوچک و بیضی شکل با سنگ سخت و غیر خوراکی است که به طور سنتی در سراسر دریای مدیترانه و همچنین در کالیفرنیا کشت می شود. آنها
بسته به زمان چیده شدن در سایه های سبز و مشکی متفاوت هستند – سبز نارس و سیاه و کاملا رسیده است.
پس از چیدن، زیتون ها را یا فشار می دهند و به روغن تبدیل می کنند، یا آنها را پخته و سپس ترشی می کنند – در غیر این صورت طعم بسیار تلخی دارند. آنها را می
توان به طور کامل مصرف کرد (با برداشتن سنگ یا هسته) یا می توان از آنها در پخت و پز استفاده کرد.
زیتون ها از نظر طعم و اندازه بسته به نوع، منطقه و ماریناد یا چاشنی آنها متفاوت است. شما ممکن است زیتون هایی را پیدا کنید که بر اساس کشور برچسب گذاری
شده اند – مانند اسپانیایی یا یونانی – یا ممکن است با نام گونه خاص آنها مانند کالاماتا بیشتر آشنا باشید.
برای اطلاع از قیمت زیتون کبابی می توانید از مشاوران فروش ما اطلاعات کسب نمایید.
مشخصات تغذیه ای زیتون
یک قاشق غذاخوری (8 گرم) زیتون (در آب نمک) به شما کمک می کند:
9 کیلو کالری / 35 کیلوژول
0.1 گرم پروتئین
0.9 گرم چربی
0.3 گرم فیبر
8 میلی گرم پتاسیم
5 میلی گرم کلسیم
زیتون کبابی معمولاً دارای نمک بالایی هستند، زیرا در آب نمک یا آب نمک بستهبندی میشوند و حاوی حدود 0.6 گرم نمک در هر پنج زیتون است. NHS بیش از 6 گرم
نمک برای بزرگسالان و بین 2 تا 5 گرم در روز برای کودکان بسته به سن آنها توصیه می کند.
مطمئنا، زیتون خوشمزه، شور و لذت بخش است. اما آیا از فواید شگفتانگیز متعدد آنها برای سلامتی میدانستید؟ در اینجا 10 مزیت خوردن زیتون برای سلامتی و
اینکه چرا باید از خوردن زیتون بیشتر در هر روز احساس خوبی داشته باشید آورده شده است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.