فروش میوه خشک در اصفهان باعث میلیاردر شدن پسر جوان شد

این میوه خشک در اصل از خاورمیانه، به ویژه از عراق، ایران و سوریه و همچنین جنوب غرب ترکیه می آید. خشک کردن میوه اولین نگهداری غذا بود. انگور و خرما و

انجیر از درختان انگور می افتاد و در گرمای آفتاب خشک می شد.

یکی از اولین درختان کشت شده درخت خرما بود. بیش از 5000 سال پیش در بین النهرین کشت می شد. در آن زمان، نخل خرما به دلیل بهره وری آن ارزش ویژه ای

داشت، زیرا بیش از 60 سال یا بیشتر به طور متوسط ​​50 کیلوگرم خرما در سال تولید می کند. ساکنان بین النهرین خرما را خشک می کردند و به عنوان شیرینی

استفاده می کردند. آنها همچنین به عنوان یک همراه برای غذاهای گوشتی استفاده می شد.

میوه خشک در اصفهان با بهترین روش و کیفیت بالا خشک می گردد.

خرمای خشک را از جمله مصرف می کردند، زیرا اعتقاد بر این بود که به بدن انرژی بیشتری می دهد و با خستگی مبارزه می کند.

انجیر خشک نیز به ویژه در بین النهرین، مصر و اسرائیل رواج داشت. انجیر خشک در مقبره های مصری فراوانی یافت شده است که احتمالاً نوعی هدایا است. در

یونان، انجیر خشک را غذای اصلی فقرا و ثروتمندان می‌دانستند.

کاشت انگور ریشه در ارمنستان دارد. در آنجا آنها را در خاک دفن کردند تا کشمش درست کنند. این پردازش در سراسر آفریقای شمالی گسترش یافت.

از خاورمیانه، این حفاظت عمدتاً از طریق یونان به ایتالیا گسترش یافت. در ایتالیا نیز میوه های خشک، به ویژه کشمش و انجیر، به یک غذای اصلی محبوب تبدیل شد،

حتی به نوعی «پاداش» برای ورزشکاران موفق.

آلو خشک، زردآلو و هلو از آسیا می آیند. آنها در اصل از چین آمده و در غرب گسترش یافته اند. بعدها به یونان و ایتالیا رسیدند. در آنجا قیمت‌های بالاتری داشتند و

به‌عنوان غذای جانبی خاص در خوراکی‌ها به حساب می‌آمدند.

میوه های خشک یک میان وعده محبوب هستند، اما چرا؟ حاوی چه مواد مغذی و چه مقدار کالری هستند؟

میوه های خشک: جایگزینی برای شیرینی ها

بسیاری از مردم دوست دارند میان وعده بخورند – چه شکلات، خرس صمغی یا پرالین، بیشتر ما شیرینی دوست داریم. اما بسیاری از افراد هنگام خوردن میان وعده نیز

عذاب وجدان دارند. بنابراین این سوال مطرح می شود که آیا چیزی مانند میوه می تواند جایگزینی برای شیرینی های معمولی باشد؟ در واقع، آنها حاوی ویتامین ها و

مواد معدنی هستند اما آنها همچنین شیرین هستند. این قند میوه است، یعنی فروکتوز.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.