مصرف شکلات در حد اعتدال ممکن است به تقویت خلق و خوی ما، کاهش خطر بیماری قلبی و کاهش فشار خون کمک کند.
در حالی که انواع مختلفی از شکلات باراکا کادویی در بازار وجود دارد، بیشتر فواید سلامتی با شکلات تلخ مرتبط است.
شکلات تلخ قند افزوده کمتری دارد و انواعی در بازار وجود دارد که فیبر و پروتئین به شکلات اضافه کرده اند.
شکلات تلخ، مخصوصاً شکلاتی که 70 درصد یا بیشتر کاکائو دارد، حاوی فلاوانول، آنتی اکسیدان، منیزیم، پتاسیم و آهن است. منیزیم در حفظ فشار خون نقش دارد و به شما کمک می کند تا احساس آرامش و آرامش داشته باشید. شکلات تلخ همچنین حاوی پلی فنول است که ممکن است به کاهش LDL و افزایش سطح HDL کمک کند.
شکلات تیره قندهای اضافه شده کمتری دارد و انواع مختلفی در بازار وجود دارد که فیبر و پروتئین به شکلات اضافه کرده اند (این باعث می شود قند خون به حداقل برسد). نکته کلیدی این است که مراقب وعده های غذایی (1 اونس) باشید، یک محصول کاکائویی 70 درصد یا بالاتر پیدا کنید و برای لذت بردن از غذای خود وقت بگذارید.
در اینجا چند راه جالب برای لذت بردن از شکلات تلخ وجود دارد:
یک تکه 1 اونس شکلات تلخ به عنوان یک غذای پایانی یا همراه با مقداری آجیل.
در یک ترکیب تریل خانگی. انواع مغزها و دانه ها را با چند تکه شکلات تلخ مخلوط کنید.
به عنوان یک شیب. مقداری شکلات تلخ را ذوب کرده و با توت های رنگارنگ برای دسر سرو کنید یا روی آجیل بریزید.
از آن به عنوان یک فنجان شکلات داغ لذت ببرید.
در قهوه خود را به یک فنجان خوشمزه موکا.
دیپ هوموس شکلاتی. کنسرو لوبیا یا کره آجیل را با شکلات تلخ و کمی وانیل مخلوط کنید.
در بلغور جو دوسر خود برای یک صبحانه با مزه انحصاری.
مهم است که قند خون را کنترل کنید و انتخاب های غذایی را سفارشی کنید تا بهتر به اهداف فردی مشتریان خود برسید. در پایان، شکلات میتواند بخشی از یک برنامه غذایی سالم برای افراد مبتلا به دیابت باشد و همچنین ممکن است فواید دیگری برای سلامتی داشته باشد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.